Auto uitdeuken

Auto uitdeuken

Een auto uitdeuken kan vrij snel noodzakelijk zijn, aangezien het niet moeilijk is om een deuk in uw auto op te lopen, vooral in de drukkere steden in Nederland. Autoschade kan op verschillende momenten voorkomen in verschillende hoedanigheden. De meest voorkomende schade is parkeerschade, wat meestal leidt tot krasschade, deukschade en af en toe tot ruitschade. Spotrepair en uitdeuken zonder lakschade (ook wel uitdeuken zonder spuiten genoemd) zijn twee relatief eenvoudige technieken die autoschadeherstelbedrijven toepassen om kleine autoschade te herstellen. Het is dan wel belangrijk dat de autoschade niet groter is dan respectievelijk een a4-pagina en een twee-euromunt. Helaas is dit niet altijd toereikend als de deuk te groot is. Daarnaast is bumperschade meestal een geval apart omdat deze tegenwoordig van kunststof zijn en een andere aanpak nodig hebben.

 

De auto uitdeuken: hoe gaat dat?

Een auto uitdeuken vergt kennis, geduld en ervaring bij een schadehersteller. Nadat een schademanager van een bij ons aangesloten autoschadebedrijf de kosten van de auto uitdeuken in uw offerte heeft vermeldt en u deze heeft geaccepteerd, gaat de auto naar de autoschadehersteller toe. Met zijn speciale hamer met rubberen kop tikt de hersteller op strategische plekken in en rond de deuk, om zo de spanning hiervan af te halen. Afhankelijk van de grootte en de locatie van de deuk, zit hier redelijk wat tijd in. Als het mogelijk is om de lak van achteren te benaderen, slaat de uitdeuker met zijn uitdeukhamer met gevoel de deuk van binnen naar buiten toe. Als het niet mogelijk is om de deuk op deze manier weg te tikken, dan bevestigt men enkele noppen waaraan een trekker wordt gekoppeld. Zo trekt men de deuk weg, in plaats van de deuk in de auto weg te slaan. Deze twee stappen herhalen zich totdat de reparateur tot in detail tevreden is. Polijsten is de volgende stap, om het zo netjes mogelijk af te werken.

 

Auto uitdeuken bij Deukweg.nl

Deukweg.nl helpt u bij het vinden van offertes voor uw autoschade en het uitdeuken van de auto, zodat u zelf niet naar autoschadeherstellers hoeft te rijden. Door onze landelijke dekking in schadeherstelbedrijven en spuiterijen, duurt het niet lang voordat u uw eerste offerte ontvangt. Van autoschade in Den Haag tot autoschade in Enschede, van autoschade in Groningen tot autoschade in Eindhoven, er is altijd wel een autoschadebedrijf in de buurt om u te helpen. Wat Deukweg.nl doet, leest u op de desbetreffende pagina. Meteen een schadeverslag uploaden is natuurlijk ook mogelijk door hieronder te klikken. Uw auto uitdeuken met Deukweg.nl.

Gerelateerde artikelen

De voordelen van Deukweg.nl

 • Overzicht

  Vergelijk op prijs, kwaliteit en afstand

 • Gemak

  De eerste offertes binnen 24 uur

 • Kwaliteit

  FOCWA erkende bedrijven

 • Landelijk

  Meer dan 400 shadeherstellers

 • Transparantie

  Onafhankelijk & vrijblijvend advies

 • Service

  4 jaar garantie op uw reparatie