Auto polijsten

Auto laten polijsten

Wat is auto polijsten?

Het polijsten van een auto kunt u het best zien als de uiterlijke verzorging van een auto. Het kan zijn dat er autoschade in het spel is en dat u deze graag verholpen wilt hebben, maar ook als u de auto er weer als nieuw uit wil laten zien dan kunt u uw auto laten polijsten. Dit kunt u het beste laten doen bij een autopoetsbedrijf, een detailer of een ander bedrijf dat gespecialiseerd is in het polijsten van auto’s. Let wel op waar u heen gaat want poetsbedrijven leveren een andere kwaliteit dan detailers. Het is allemaal afhankelijk van de kennis die de bedrijven in huis hebben, de producten die ze gebruiken en wat ze precies gaan doen.

Het polijstproces begint meestal met het wassen van de auto en eventuele oude waxlagen verwijderen. Vervolgens wordt de auto licht opgeschuurd, waarna deze wordt voorzien een waslaag. Vaak is dit proces nog veel uitgebreider maar dat is verschillend per bedrijf. Zoals gezegd kunt u dit laten doen om uw auto meer mooi te krijgen. Het kan ook zijn dat u lichte krasschade heeft, dan is polijsten ook zeker een optie. Door uw auto te laten polijsten behoudt de lak van de auto de glans en de oorspronkelijke kleur. Regelmatig polijsten voorkomt ook roestvorming.

 

Kosten auto polijsten

De prijs van het autopolijsten kan erg variëren. Zoals eerder aangegeven verschillen de werkzaamheden aan uw auto en dus de kwaliteit. Bij een traditioneel autopoetsbedrijf kunt u terecht voor de basis wasbeurt en deze zal dan ook de goedkoopste optie zijn. Een detailer daarentegen zal veel meer tijd kwijt zijn aan het opknappen van uw auto. De kwaliteit hiervan zal hoogstwaarschijnlijk beter zijn dan bij een poetsbedrijf, maar daar betaalt u ook weer voor. Een wasbeurt bij een wasstraat raden wij af omdat deze de auto wel ‘wast’ maar het vaak ook krassen tot gevolg heeft. Ook kunt u zelf aan de slag om uw auto weer te laten glanzen. Met de juiste producten, een beetje kennis en wat vrije tijd is het goed zelf te doen.

 

Auto polijsten in Rotterdam

Er zijn meerdere soorten autoschade en voor kleine krasjes kan het polijsten een goede oplossing zijn. Wilt u uw krassen laten verwijderen in Rotterdam? Kijk dan even op onze pagina over autoschade in Rotterdam.

 

Auto polijsten in Amsterdam

Woont u in Amsterdam en u wilt die vervelende krassen weg hebben? Dan kunt u terecht op onze pagina over autoschade in Amsterdam. Alleen de beste schadeherstelbedrijven zijn bij Deukweg.nl aangesloten en leveren dan ook kwaliteit voor mooie lak en een mooi auto.

 

Auto polijsten in Den Haag

Ook in Den Haag hebben wij schadeherstelbedrijven die met grootste zorg uw schade wegwerken en de auto weer laten glanzen. Van het wassen tot de finishing touch: de FOCWA bedrijven in Den Haag hebben jarenlange ervaring met het wegwerken van die nare krassen en het opknappen van de lak van uw auto. 

 

Auto polijsten in Utrecht

In Utrecht en omgeving heeft Deukweg.nl ook de beste bedrijven voor het herstellen van uw autolak. Polijsten, spotrepair of spuiten: alles is mogelijk en via Deukweg.nl betaalt u nooit teveel. Kijk voor meer informatie over autoschade in Utrecht op onze pagina over Utrecht

Gerelateerde artikelen

De voordelen van Deukweg.nl

 • Overzicht

  Vergelijk op prijs, kwaliteit en afstand

 • Gemak

  De eerste offertes binnen 24 uur

 • Kwaliteit

  FOCWA erkende bedrijven

 • Landelijk

  Meer dan 400 shadeherstellers

 • Transparantie

  Onafhankelijk & vrijblijvend advies

 • Service

  4 jaar garantie op uw reparatie