Glasschade of ruitschade

Glasschade

Het herstellen van glasschade aan de auto kan een kostbare aangelegenheid zijn. Vooral wanneer het de vervanging van een hele voor- of achterruit betreft. Een sterretje in de voorruit kan, afhankelijk van de grootte van het sterretje in het raam, in sommige gevallen gerepareerd worden. Ook het polijsten van de autoruit kan tot de mogelijke oplossingen behoren. Een autoglashersteller kan dit het best beoordelen. Indien het sterretje in de voorruit gerepareerd kan worden dan kan dit vaak ter plaatse worden gedaan. Het vervangen van een volledige autoruit kan vaak zowel op locatie als in de garage worden uitgevoerd, afhankelijk van de aanbieder.

 

Glasschade aan uw autoruit: Wat nu?

Het is afhankelijk van de soort glasschade aan uw autoruit hoe het kostenplaatje er uitziet. In het geval van een sterretje is een autoschadebedrijf in staat om deze vorm van autoschade gemakkelijk te herstellen. Gaat het echter om een barst, dan is het goed mogelijk dat de kosten wat hoger uitvallen. In de meeste gevallen is het niet mogelijk om deze grotere schade eenvoudig te herstellen, waardoor het kan dat de autoruit vervangen moet worden. Net zoals het geval is bij andere autoschades als deukschade en lakschade is het afhankelijk van de kosten en uw eigen budget of het handig is om het schadebedrag voor eigen rekening te nemen. Als u uw verzekering laat betalen, dan daalt u op de bonus-malusladder en betaalt u meer premie. Als de optelsom aan extra premie hoger is dan de herstelkosten, dan is de keus snel gemaakt.

 

Glasschade: Deukweg.nl helpt

Goedkoop een kapotte autoruit laten vervangen kunt u doen door de juiste hersteller te kiezen. Deukweg.nl helpt hier bij door zijn partnerschap met verschillende autoschadebedrijven door heel Nederland. Is uw autoruit kapot? Dan uploadt u foto's van uw autoschade als schadeverslag op onze website. Vervolgens brengen schadeherstellers offertes uit op uw autoschade waarna u de keuze heeft uit een talrijk aantal opties voor schadeherstel.

Gerelateerde artikelen

De voordelen van Deukweg.nl

 • Overzicht

  Vergelijk op prijs, kwaliteit en afstand

 • Gemak

  De eerste offertes binnen 24 uur

 • Kwaliteit

  FOCWA erkende bedrijven

 • Landelijk

  Meer dan 400 shadeherstellers

 • Transparantie

  Onafhankelijk & vrijblijvend advies

 • Service

  4 jaar garantie op uw reparatie