Uitdeuken zonder lakschade

Uitdeuken zonder lakschade

De auto uitdeuken zonder lakschade is eigenlijk ideaal nu de effecten van het broeikaseffect steeds duidelijker worden. Wat hebben deze reparatietechniek en dit natuurverschijnsel met elkaar te maken?

 

Wat is uitdeuken zonder lakschade?

Uitdeuken zonder lakschade is een relatief nieuwe methode van je auto uitdeuken en wordt ook wel auto zonder spuiten genoemd. De deuk in de auto wordt als het ware uit de lak ‘gemasseerd’. De schadehersteller hoeft dan niet de autoschade eerst te schuren, deze te plamuren en het dan over te spuiten. De auto polijsten is meestal ook niet nodig. Deze techniek wordt toegepast als de autoschade niet groter is dan de grootte van een twee-euromunt en de lak zo goed als onbeschadigd. Het fijne hiervan is ook dat bijna elke schadehersteller in staat is om deze techniek toe te passen. U profiteert hiervan omdat het tijd en geld scheelt.

 

Hagelschade

Misschien heeft u wel gemerkt dat het tegenwoordig vaker hagelt, waardoor de auto uitdeuken zonder lakschade de geschikte wijze is om de hierdoor ontstane lakschade en deuken door hagel te repareren. Hagelschade leidt tot verschillende soorten autoschade. Hagelschade in de bumper van de auto is een veel voorkomende vorm van schade, maar kan ook leiden tot kleine putjes in de auto of glasschade door hagel. De kosten van kleine putjes in de auto door hagel en andere deuken door hagelstenen kunt u onderdrukken als de autoschadehersteller bij de hagelschade van de auto kan herstellen met het uitdeuken zonder lakschade.

 

Uitdeuken zonder lakschade bij Deukweg.nl

Het herstellen van autoschade door het uitdeuken van de auto zonder lakschade is goedkoper, minder arbeidsintensief en bespaart zowel uzelf als de autoschadeherstelbedrijf tijd. Deukweg.nl werkt eenvoudig en snel als u vier foto’s van jouw schade uploadt. Binnen een etmaal ontvangt u minimaal drie offertes, zodat u niet naar een autoschadebedrijf hoeft te rijden maar zij digitaal naar u toe komen. Kom te weten hoe Deukweg.nl werkt of bekijk de veelgestelde vragen.

Gerelateerde artikelen

De voordelen van Deukweg.nl

 • Overzicht

  Vergelijk op prijs, kwaliteit en afstand

 • Gemak

  De eerste offertes binnen 24 uur

 • Kwaliteit

  FOCWA erkende bedrijven

 • Landelijk

  Meer dan 400 shadeherstellers

 • Transparantie

  Onafhankelijk & vrijblijvend advies

 • Service

  4 jaar garantie op uw reparatie