Disclaimer Deukweg.nl

Disclaimer Deukweg.nl

Deze disclaimer geldt wanneer u de website www.deukweg.nl bezoekt of gebruik maakt van Deukweg.nl.

 

Deukweg.nl B.V., gevestigd aan de Leidseplein te Amsterdam, is eigenaar van de website van Deukweg.nl.

Deukweg.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Amsterdam onder nummer 59438002.

 

Alle informatie op deze website in welke vorm dan ook, is eigendom van Deukweg.nl, tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

 

De content van de website van Deukweg.nl is met de grootste zorg samengesteld. De ervaring heeft echter geleerd dat het, ondanks deze betrachte zorgvuldigheid, kan voorkomen dat de content verouderd is of onjuistheden bevat. Deukweg.nl aanvaardt in geen geval aansprakelijkheid ten aanzien van eventuele schade door hieruit voortvloeit.

 

Deukweg.nl is in geen geval aansprakelijk voor enige schade die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het gebruik van de op deze website, of die van haar schadeherstellers, beschikbare informatie.

 

Een gebruiker van Deukweg.nl mag geen auteursrechtelijke beschermende werken of andere in Deukweg.nl opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van Deukweg.nl.

 

Op Deukweg.nl en op deze disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland. Met deze disclaimer wordt niet beoogd de aansprakelijkheid uit te sluiten in gevallen waarbij het uitsluiten van aansprakelijkheid niet is toegestaan volgens de geldende Nederlandse wetgeving.

 

Door de website van Deukweg.nl te gebruiken, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Deukweg.nl, waarin het privacy-beleid van Deukweg.nl is opgenomen.

 

 

De voordelen van deukweg.nl

 • Overzicht

  Vergelijk op prijs, kwaliteit en afstand

 • Gemak

  De eerste offertes binnen 24 uur

 • Kwaliteit

  FOCWA erkende bedrijven

 • Landelijk

  Meer dan 400 schadeherstellers

 • Transparantie

  Onafhankelijk & vrijblijvend advies

 • Service

  4 jaar garantie op uw reparatie

Hoe werkt deukweg.nl?