Over Deukweg.nl

Over Deukweg.nl

Over deukweg.nl

Deukweg.nl is een onafhankelijk mobiel en online platform dat eerste hulp biedt bij autoschade. Het helpt mensen met autoschade bij het vinden van de beste gekwalificeerde schadeherstellers in Nederland. Deukweg.nl zorgt voor transparantie, scherpe prijzen en een snelle service.

 

Wanneer consumenten schade hebben aan hun auto en dit niet via hun verzekering regelen, vinden zij via Deukweg.nl snel, eenvoudig en voor de beste prijs een schadeherstelbedrijf in de buurt. Via de website kunnen consumenten binnen drie stappen een schadeverslag maken. Consumenten maken foto’s van de schade, uploaden deze met een beschrijving en ontvangen binnen 24 uur de beste aanbiedingen voor reparaties bij hen in de buurt. Op basis van prijs, afstand en kwaliteit kunnen consumenten een keuze maken die voor hen het beste is. Bij Deukweg.nl kan schade dus snel, eenvoudig en tegen de juiste prijs worden gerepareerd.

 

In april 2014 richtte Tom Roetgering Deukweg.nl op met als doel de schadeherstelmarkt zo transparant en makkelijk mogelijk te maken voor zowel consument als schadehersteller.

 

Bedrijfsgegevens:

Deukweg.nl B.V.
Lange Leidsedwarsstraat  74-2
1017NM Amsterdam
Tel nr. 085-4014677

 

BTW nr. NL853485094B01
KvK nr. 59438002

 

Klik hier om contact op te nemen

 

De voordelen van deukweg.nl

 • Overzicht

  Vergelijk op prijs, kwaliteit en afstand

 • Gemak

  De eerste offertes binnen 24 uur

 • Kwaliteit

  FOCWA erkende bedrijven

 • Landelijk

  Meer dan 400 schadeherstellers

 • Transparantie

  Onafhankelijk & vrijblijvend advies

 • Service

  4 jaar garantie op uw reparatie

Hoe werkt deukweg.nl?