Hoe werkt het voor een schadehersteller?

Hoe werkt het voor een schadehersteller?

Start nu als schadebedrijf 

 

Deukweg.nl zorgt ervoor dat de consument gratis een opdracht kan plaatsen voor schadeherstel. Onze schade-experts controleren of de schadeopdracht goed is geformuleerd en in beeld is gebracht. U kunt vervolgens een offerte uitbrengen wanneer en voor welk bedrag u de schade kan repareren.

 

Voordelen voor schadeherstellers

✔         Meer en nieuwe klanten

✔         Omzet verhogen

✔         Snel en efficiënt offertes uitbrengen

✔         Beter online zichtbaar

✔         Betere werkplaatsbezetting

 

Deukweg.nl werkt alleen met de beste schadeherstellers in Nederland. Deukweg.nl is de snelste manier om nieuwe klanten te genereren. Registreer uw bedrijf en plaats vandaag al een bod.

 

Kosten?

Schrijf uw bedrijf nu in en ontvang opdrachten per mail en in uw eigen dashboard. Voordat u lid wordt van Deukweg.nl nemen wij contact met u op om de kosten met u te bespreken.

 

Hoe kan ik mij aansluiten bij Deukweg.nl?

Laat uw bedrijfsgegevens achter via onderstaand invulformulier en Deukweg.nl neemt persoonlijk contact met u op.

 

Start nu als schadebedrijf 

 

Heeft u vragen? Kijk hier voor de meest gestelde vragen of bel ons op 085-40 14 677.

 

De kwaliteit van Deukweg.nl

 

Herstelovereenkomst

Van elk schadeherstelbedrijf dat bij Deukweg.nl is aangesloten wordt verwacht dat er goed werk wordt geleverd en dat klanten tevreden zijn. Alle offertes en werkzaamheden worden uitgevoerd onder de (CHECK) algemene voorwaarden van de FOCWA, deze voorwaarden zorgen ervoor dat er geen extra werk wordt uitgevoerd zonder voorafgaande toestemming van de autobezitter.

 

Reviews

Hoe verzamelt u tevreden klanten? Deukweg.nl doet dit voor u! Op uw persoonlijke pagina kunt u alle beoordelingen (reviews) op uw werk zien en via ons systeem in de gaten houden. Hierdoor kunt u zien hoe tevreden uw klanten zijn en dit biedt u de gelegenheid om uw bedrijf klantvriendelijker te maken.

 

Kwaliteitseisen

Deukweg.nl werkt uitsluitend met de beste schadeherstellers in Nederland. Deukweg.nl werkt daarom alleen samen met schadeherstellers die zijn aangesloten bij brancheorganisatie FOCWA.

 

De voordelen van deukweg.nl voor schadeherstellers

  • Omzet verhogen
  • Efficient offertes uitbrengen
  • Beter online zichtbaar
  • Betere werkplaatsbezetting

Hoe werkt deukweg.nl?