Reviews

Pagina's

schaafschade bumper en voorscherm

06 sep 2017

Herstel bumperschade

5
10
H.J. Trouwborst Bergambacht
Na het akkoord op de offerte werd heel snel contact opgenomen door de schadehersteller. De auto op de afgesproken dag 's morgens gebracht en de andere dag net na de middag weer opgehaald. Schade keurig hersteld. Prima service van Kempenaar Bodegraven

deuk linksachter

20 aug 2017

geweldig geholpen

5
10
rogier den Uyl Emst
Ik ben prima geholpen bij audoschade Hagen. Resultaat ziet er mooi uit. Zeer tevreden. Ook goede uitleg over wat ze hebben gedaan. Auto opgehaald en teruggebracht. Zeer aan te bevelen.

Rechter achterportier deuk

14 aug 2017

Deuk portier

4
8
Jeroen3
Lelijke deuk in mijn rechter achterportier is netjes gemaakt door Autoschade Markerkant. Zeer snel en tegen een uiterst scherp tarief. Als je goed kijkt zie je nog wel wat zitten maar is zeker acceptabel. In relatie tot de prijs is het gewoon goed.

De voordelen van deukweg.nl

 • Overzicht

  Vergelijk op prijs, kwaliteit en afstand

 • Gemak

  De eerste offertes binnen 24 uur

 • Kwaliteit

  FOCWA erkende bedrijven

 • Landelijk

  Meer dan 400 schadeherstellers

 • Transparantie

  Onafhankelijk & vrijblijvend advies

 • Service

  4 jaar garantie op uw reparatie

Aanvraag offerte schade herstel deuk

12 aug 2017

Perfect geholpen

4
8
Hans van den Broek Almere
Schade aan rechterspatboard. Prima service en schade mooi verholpen. Auto zelfs van binnen en buiten helemaal schoongemaakt. Top!

Schade na onhandig manoeuvreren

22 jul 2017

Deuk in voorspatbord

5
10
B Melief Hoofddorp
Snel en vakkundig gerepareerd. Prettige mensen met verstand van zaken!

Paneel boven zwarte bumper rechterkant

27 jun 2017

Goede service

5
10
Youssef Oulad Faris
Bumper zag er goed uit, binnenkant van de auto was ook schoongemaakt. Prijs was goed. Al met al netjes afgeleverd en zeer tevreden.

Hoe werkt deukweg.nl?

Zijkant deuk en kleine deuk bumper

22 jun 2017

Goed geholpen!

5
10
Mike Crawfurd 's-Gravenhage
Hi, aardige mensen bij colorworks, de auto ziet er weer super uit, niet meer te zien van de schade en de strip was een goede oplossing. Super bedankt! Enige puntje is dat ik de leenauto aan de prijs vond. Ik zou ze zo weer kiezen zonder leenauto. Mike

Schade scherm rechtsachter (aangepast)

02 jun 2017

Aanrader

5
10
J.T. van Helden Hendrik-Ido-Ambacht
Zelf veroorzaakte autoschade op www.deukweg.nl gemeld en op korte termijn 4 offertes ontvangen. Afhandeling is prima verlopen. Uitstekende service van Verhoef Autoschade uit Stolwijk, ben er zeer tevreden over.

Roestvorming

31 mei 2017

Een aanrader.

5
10
martien
De firma skubie heeft de jeep wrangler naar tevredenheid hersteld,ze hebben een plaatje ingelast en opnieuw gespoten. Is totaal niets meer van te zien,mijn complimenten. Ook van mijn andere auto hebben ze 2 kleine deukjes verwijderd en een paar lichte krassen gepolijst. Een aanrader. Groet,Martien

deuken en krassen

18 mei 2017

deuken en krassen

3
6
Jan Kars
Via Deukweg zijn wij in contact gekomen met Car Masters Deventer Autoschadeherstel. De schade is voor een redelijke prijs onzichtbaar zonder kleurverschil gerepareerd. We zijn zeer tevreden over het herstel en de contacten. We hebben meteen een afspraak gemaakt voor een andere reparatie. Prima service.

Pagina's