Wat mensen vinden van schadehersteller

Wat mensen vinden van schadehersteller

5
9.66666
uit 6 beoordelingen

bumperschade

08 jul 2016

Perfect hersteld

5
10

De krassen op mijn auto zijn door het uitgekozen bedrijf, Oudshoorn & Ruygt uit Pijnacker, perfect hersteld. Ik had lelijke krassen aan de zijkant en hier zie ik helemaal niks meer van, top! Ook over de dienstverlening van Deukweg ben ik erg tevreden, ik ontving snel een aantal offertes en de medewerkers zijn zeer hulpvaardig en informatief.

Krassen en deukje

14 dec 2015

Prima zaak

5
10

Heel tevreden over het herstellen van de schade. Goede prijs en extra service - auto schoon en gewassen retour!

deuk portier rechtsachter

30 okt 2015

Tevreden over de service!

5
10

Ik heb een hele goede ervaring gehad met deze schadehersteller. Ten eerste was hun offerte vele honderden euro's goedkoper dan van andere schadeherstelbedrijven. Ten tweede ben ik heel tevreden over de service: de verkoper die ik sprak (Theo) hield zich aan de offerte die hij had opgesteld toen ik langskwam met de auto bij het bedrijf en hij nogmaals goed naar de schade keek. Hij maakte voor dit bedrag een exacte specificatie. Dit gaf mij het gevoel dat het bedrijf te vertrouwen is. Ook vond ik hem uiterst vriendelijk en behulpzaam. Toen ik de auto kwam brengen voor de reparatie kwam er nog een schade bij (nog een ongeluk gehad). Hierover deden ze niet moeilijk, dit kon ook meteen meegenomen worden. Toen we de auto weer ophaalden waren we blij verrast: hij zag er weer bijna als nieuw uit! Het enige minpuntje was dat Pijnacker een behoorlijk stuk rijden was vanuit Den Haag. Maar dat was het voor deze service en het verschil in kosten met de andere schadebedrijven meer dan waard!

Deukje parkeerschade van

27 okt 2015

Uitdeuken parkeerschade

5
10

Via deukweg.nl een offerte geaccepteerd voor het uitdeuken van een parkeerdeschade bij Autotaalservice oudshoorn & ruygt te Pijnacker. Reparatieafhandeling is prima verlopen en binnen een paar uur weer een zgan auto. Prima service!

Deuk herstellen

29 sep 2015

Prima service en reparatie!

4
8

Duidelijke en prettige communicatie, vervangende auto en prima reparatie. Tevreden!