Spotrepair auto

Spotrepair auto

Spotrepair (of spot-repair) van uw auto is naast uitdeuken zonder lakschade een zeer geschikte manier van het repareren van autoschade. Waar het uitdeuken zonder spuiten een effectieve manier van auto uitdeuken is als de deuk ter grootte van een twee-euromunt te herstellen, is deze methode alleen mogelijk als er geen sprake is van lakschade. Spotrepair bij een deuk in de auto is een manier om bijvoorbeeld de lakschade te repareren. Het is net als uitdeuken zonder lakschade een alternatieve maar efficiënte manier om autoschade van autoherstel, zonder het dure en intensieve werk waarbij de hersteller de auto overspuit.

 

Wat is spotrepair?

Spotrepair van uw auto heeft meerdere voordelen ten opzichte van de oude manier en is daarom wel de manier om uw auto te herstellen. Ten eerste zijn de kosten lager. Het is het namelijk eenvoudiger om de lakschade te herstellen omdat de autoschadehersteller het betreffende onderdeel niet hoeft te demonteren. Ook zal de hersteller niet een groot onderdeel van de auto spuiten of de auto polijsten omdat hij zich kan concentreren op een specifieke locatie van de auto. Dit scheelt dus tijd en arbeid, arbeidskosten en dus geld. Het tijdsargument is het tweede voordeel, omdat autoschadeherstel met behulp van spotrepair maximaal twee uren duurt. Uw auto bent u dus niet lang kwijt, en dat scheelt weer autoloze uren. Ten derde is het resultaat spot-on. U ziet (bijna) niets meer van de autoschade.

 

Hoe werkt spotrepair?

Spotrepair is het lokaal bijspuiten en herstellen van de lakschade dat maximaal de grootte heeft van een a4-papiertje. De professional van het autoherstelbedrijf schuurt eerst de ongeluksplek. Vervolgens wordt deze sectie geplamuurd en daarna in grondverf gezet. Aan de hand van de kleurcode van uw auto wordt de spuitverf gemengd. Daarna rest het spuiten van het plekje.

 

Spotrepair met Deukweg.nl

Heeft u krasschade of lakschade opgelopen en wil je dit laten herstellen? Dan kan Deukweg.nl u hierbij helpen. Bij ons kunt u foto’s van jouw autoschade uploaden. Via Deukweg.nl reageren autoschadebedrijven met een offerte op uw schade zodat u de luxe hebt om te kiezen. Woont u bijvoorbeeld in Delft, dan krijg je een autoschadeherstelbedrijf uit de regio’s Den Haag en Rotterdam. Wilt u meer informatie over hoe Deukweg.nl werkt? Neem dan een kijkje nemen op de blog of lees de veel gestelde vragen. Als u meer wil weten over spotrepair, dan kunt u ook kijken op onze informatiepagina hierover. U kunt ook meteen beginnen met het uploaden van jouw schade. Beterschap!

Gerelateerde artikelen

De voordelen van Deukweg.nl

 • Overzicht

  Vergelijk op prijs, kwaliteit en afstand

 • Gemak

  De eerste offertes binnen 24 uur

 • Kwaliteit

  FOCWA erkende bedrijven

 • Landelijk

  Meer dan 400 shadeherstellers

 • Transparantie

  Onafhankelijk & vrijblijvend advies

 • Service

  4 jaar garantie op uw reparatie